In warme herinnering aan Jackie Versluis

Verdrietig heeft het CDA Overbetuwe kennis genomen van het overlijden van “onze” Jackie Versluis op donderdag 16 november 2023.

Een kei-mooi mens! Zonder vragen of gunst stond ze altijd voor iedereen klaar met raad en daad.  Ruim 16 jaar heeft Jackie zich in de gemeenteraad met toewijding en succes ingezet voor de samenleving. Wij hebben daarbij zo genoten van haar humoristische en nuchtere levenslessen.

Helaas, door ziekte liet haar lichaam haar in de steek. Jackie was anders vast en zeker lid gebleven van de gemeenteraad. Het mocht echter niet zo zijn. In gedachten blijft Jackie lid van het CDA Overbetuwe als ons “politiek sociaal geweten”.

De Gelderlander heeft vandaag een prachtig artikel gepubliceerd over onze Jackie, over haar tomeloze inzet voor onze gemeente en haar inwoners. Zie hiervoor de volgende link: Jacky Versluis, het sociale gezicht van het CDA in Overbetuwe, is overleden: ‘kei-mooi mens’ | Overbetuwe | gelderlander.nl

Het CDA Overbetuwe wenst haar familie en nabestaanden heel veel sterkte in deze verdrietige tijd.

Jackie vol trots met haar benoeming tot Lid in de Orde van Oranje Nassau in december 2021.