Afscheid van onze wethouder Brigitte Faber-De Lange

Afgelopen dinsdag 10 mei vond het afscheid plaats van de wethouders Brigitte Faber-De Lange en Rob Engels. In september 2019 nam Brigitte namens het CDA met veel plezier het stokje over van onze toenmalig wethouder Jan van Baal en was zij onder andere verantwoordelijk voor financiën en een aantal grote dossiers zoals de RTG. In de aanloop naar de verkiezingen van afgelopen maart 2022 heeft ze te kennen gegeven weer terug te willen keren in haar oude functie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en zich niet opnieuw beschikbaar te willen stellen voor het wethouderschap of voor een andere rol binnen het CDA Overbetuwe. Via deze weg willen we Brigitte nogmaals heel hartelijke danken voor haar grote inzet en betrokkenheid als wethouder in onze mooie gemeente en voor het CDA in Overbetuwe.